Protestantse Gemeente te Zutphen Protestantse Gemeente te Zutphen

Corona info:
Onze diensten zijn online, zie hiervoor kerkdiensten en laatste nieuws.

De kerkbrief met de orde van dienst wordt sinds 26 april als extra service ook verstuurd aan gemeenteleden waarvan het emailadres bij ons bekend is, maar is ook gewoon te lezen op deze site in het linker menu onder Kerkbrief.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Zutphen.

De Protestantse Gemeente te Zutphen leeft en werkt vanuit het Woord van God en de christelijke geloofstraditie en vormt te midden van de samenleving een pluriforme geloofsgemeenschap. Zij gaat een wederkerige relatie aan met de samenleving. Om dat te kunnen doen investeert de Protestantse Gemeente in een geloofsgemeenschap waar mensen geborgenheid en inspiratie vinden.
In een veranderende maatschappij staat de Protestantse Gemeente voor een groot aantal uitdagingen. Om hiermee aan de slag te gaan onderscheidt zij vier beleidsvelden: Inspiratie, Expressie, Gemeenschap en Samenleving.
Klik hier voor de totale tekst van het beleidsplan.

Mocht u nader met onze kerkgemeente willen kennismaken nodigen wij u uit om naar één van onze vieringen te komen of om onze website nader te bekijken. Onder Kerkdiensten vindt u de informatie welke diensten er waar en wanneer worden gehouden. Onder Contact vindt u de gegevens van het kerkelijk bureau, de predikanten en het webteam. En aan de rechterkant van deze pagina vindt u het Laatste Nieuws van onze gemeente.

U kunt hier snel doorklikken naar:
de actuele kerkdiensten
(live) luisteren naar een van onze diensten
de adresgegevens van de Sint Walburgiskerk
de adresgegevens van De Wijngaard
het pastoraat; als u wilt dat iemand contact met u opneemt