Wandelwake (12+) Wandelwake (12+)

Wie doet er mee?
In de nacht van 20 op 21 maart lopen we met een groep jongeren een stuk door de omgeving van Zutphen en Warnsveld en bezinnen ons op Pasen. Omdat dit nog wat organisatie vergt, moeten we nu beginnen met het samenstellen van een werkgroep. Voor die werkgroep zoeken wij nog mensen. Heb jij of heeft u zin om mee te denken over de Wandelwake en iets in de organisatie ervan te betekenen?
Laat het dan weten bij ds. Irma Pijpers, pijpers@pknzutphen.nl

Waarom is deze nacht anders dan alle andere? Dat is een vraag die al eeuwenlang gesteld wordt in de nacht voor Pasen. Voor jongeren in Zutphen en Warnsveld is deze nacht al jaren anders dan de anderen! In deze nacht ga je namelijk samen op pad. De hele nacht loop je samen op, soms pratend, soms zwijgend en aan het einde zie je de zon opkomen als teken dat het licht het duister heeft overwonnen. Samen het paasontbijt eten en dan naar bed!

Wanneer: de nacht van 20 op 21 april 2019
Waar: Volgt nog
Info en opgave: ds. Irma Pijpers

Het thema van 2016 was: 'Ik ga. Zet een stap naar de ander'