Vliegende Start Vliegende Start

logo Vliegende Start: propellorvliegtuigje met vliegenierTwee keer per jaar organiseren we een gezellige en inspirerende avond voor protestantse jeugdwerkvrijwilligers uit Zutphen en Warnsveld. Eentje aan het begin van het seizoen, vandaar de naam Vliegende Start, en een in het voorjaar. Vorig jaar ging het over de ontwikkelingsfases van kinderen en jongeren en was er Werkvorm aan de winkel!

Op 1 oktober hebben we Renske Oegema van bureau Lava te gast om te vertellen over social media. Verbinding? Inspiratie? Meerwaarde? Vrijwilligers werven? Ouders informeren? Zorg dat je er bij bent!

dinsdagavond 1 oktober
de Eekschuur, Bonendaal 2, Warnsveld
aanmelden: wel handig, niet verplicht:

Diverse mensen zijn al mondeling uitgenodigd. Maar deze mail is door diverse omstandigheden later verstuurd dan de bedoeling was. Onze excuses hiervoor, we hopen dat je er toch bij kunt zijn! En nodig zo veel mogelijk medevrijwilligers uit