zo 17 april 2016

Martinuskerk, Kerkplein 1 in Warnsveld
Tijdstip:
 18.50

Op zondag 17 april vindt er in de Martinuskerk, Kerkplein 1 in Warnsveld een oecumenisch avondgebed in de sfeer van Taizé plaats.
De oecumenische kloostergemeenschap in Taizé, een plaatsje in het Franse Bourgondië, trekt mensen uit de hele wereld. De vieringen ademen rust en stilte uit en zijn bekend om de mooie liederen die in vele talen worden gezongen. Ook in Warnsveld wordt getracht, dit te laten horen.
Om 18.15 uur begint het inzuigen en oefenen van nieuwe liederen. Zingt u graag en wilt u beter vertrouwd raken met de meerstemmig gezongen liederen, dan bent u daarbij van harte welkom. Vanaf 18.50 uur bereiden we ons in stilte op de dienst voor. De dienst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer drie kwartier.