zo 19 februari 2017

Martinuskerk, Kerkplein 1 in Warnsveld
Tijdstip:
 18:15  - 20:00

Op zondag 19 februari 2017 vindt er in de Martinuskerk, Kerkplein 1 in Warnsveld een oecumenisch avondgebed plaats.

De oecumenische kloostergemeenschap in Taizé, een plaatsje in het Franse Bourgondië, trekt mensen uit de hele wereld. Ook in andere plaatsen komen mensen samen om de bijzondere sfeer van Taizé te ervaren. De vieringen ademen rust uit, ze bestaan uit liederen, gebeden, korte lezingen en stilte. Er wordt in vele talen gezongen, waarbij de bewuste herhaling de kracht van het zingen vormt. Zo blijft het lied in je onderbewuste hangen en gaat met je mee als je de kerk verlaat.

Om 18.15 uur begint het inzingen en oefenen van nieuwe liederen. Zingt u graag en wilt u beter vertrouwd raken met de meerstemmig gezongen liederen, dan bent u daarbij van harte welkom.
Vanaf 18.50 bereiden we ons in stilte op de dienst voor.

De dienst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer drie kwartier.