Startzondag Startzondag

Langzaam worden de plannen concreet: de Startzondag is aanstaande!
Dit jaar hebben we gekozen voor een openluchtdienst op het terrein van Erve Eme op de Kaardebol, wel zo coronaproof!
Samen kunnen we daar - met in achtneming van de maatregelen - het nieuwe jaar openen.
Op de Kaardebol zijn geen stoelen. We willen u daarom vragen om zelf een tuin- of klapstoel mee te nemen en (mocht u dat hebben en mee kunnen krijgen) een extra stoel voor iemand die geen stoel heeft of mee kan nemen.
Mocht u niet kunnen, durven of willen komen, willen we u vragen om een mooie wens op te sturen.
Dat kan per post naar Het Schieven 12, 7232GH Warnsveld of pijpers@pknzutphen.nl
Door middel van uw goede wens bent u er dan toch een beetje bij!
Maar uiteraard hopen we u (en uw stoel) op 20 september in De Kaardebol te mogen ontmoeten.
Bij slecht weer zal de dienst in De Wijngaard zijn.
Via de website of digitale nieuwsbrief houden we u hierover op de hoogte.