PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
Sirkelslag KIDS Sirkelslag KIDS
Sirkelslag KIDS 2019

Sirkelslag KIDS is een spannend en interactief spel tussen kindergroepen (8-12 jaar) uit heel Nederland. Je speelt het spel op vrijdagavond 15 november gewoon vanaf je eigen locatie. Jullie groep speelt tegen honderden andere groepen uit heel Nederland.

Thema: 'In het donker zoeken naar licht'

Het thema van Sirkelslag KIDS 2019 is 'In het donker zoeken naar licht'. Het verhaal van Daniel loopt als rode draad door de spellen. Daniël werd in de leeuwenkuil gegooid. Maar het verhaal begint al eerder: met de verwoesting van de stad Jeruzalem door de Babyloniërs. De Israëlieten mogen niet meer in hun eigen land wonen. Ze worden in ballingschap meegenomen naar Babylonië en komen in een vreemd land waar mensen anders denken en doen. Een land waarin ze niet zichzelf kunnen zijn en zich gevangen voelen. Daniël groeit op in deze donkere tijd. Tijdens Sirkelslag maken de kinderen spelenderwijs kennis met het verhaal van Daniël. 
 

Foto's Sirkelslag 2019:

Enkele foto's van Sirkelslag staan op facebook.com/kliederkerkzutphen.


Uitslag Sirkelslag 2019:

Van de 340 deelnemende groepen zijn wij geëindigd op de 60ste plaats.
 
terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Noodzakelijk: Aanmelden voor diensten
Klik hier hoe dat werkt.
 
Kijk en luister naar kerkdiensten via YouTube
meer
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
Lees hier meer
 
FILMCAFE
meer
 
Oproep voedselbank
Wie helpt ons en onze  honderden klanten uit de nood ? meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.