PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
GUN ONZE JONGEREN EEN LEUKE AVOND EN STEUN SERIOUS REQUEST GUN ONZE JONGEREN EEN LEUKE AVOND EN STEUN SERIOUS REQUEST
Op zaterdag 10 december wordt er een ”Serious Diner” georganiseerd voor alle jongeren van de tienernevendiensten: Een Stap Verder en Kids in Church/KIC. Alle jongeren in de leeftijdsgroep daarboven die mee willen doen zijn ook welkom!

Het idee is eenvoudig: We vragen gemeenteleden om gratis te willen koken voor deze groep. Van de jongeren verwachten we dat ze minimaal € 15,- gaan betalen voor het diner, maar liefst nog meer. Dit bedrag komt dan geheel ten goede aan de actie Serious Request. De jongeren kunnen het bedrag voor het kerstdiner zelf van hun zakgeld sparen, maar u kunt ze ook sponseren voor het goede doel. Te denken valt aan het inschakelen van jongeren als oppas, of misschien als hulp rond 5 december, bij het wegbrengen van oud papier naar de papiercontainer of misschien heeft u een feestje en kunt u een afwashulp gebruiken, of vindt u het fijn om samen de kerstboom op te tuigen. Of, bedenkt u zelf maar. Ook zullen de jongeren op zondag 20 november en 11 december cake verkopen bij de koffie na de dienst voor het goede doel.

Gunt u onze jongeren een gezellige avond met elkaar en wilt u ze daarbij helpen om een mooi bedrag voor Serious Request op te halen?! Heeft u een klusje voor een van de jongeren waarbij u wel hulp kunt gebruiken en bereid bent om te sponseren mail dan in Warnsveld naar (Niek Ridderbos) of bel in Zutphen naar Corina Terlouw, 0575-510993, dan zorgen wij dat u met één van de jongeren in contact komt.
terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.