za 10 december 2016

Eekschuur in Warnsveld
Tijdstip:
 17.30  - 21.30

GUN ONZE JONGEREN EEN LEUKE AVOND EN STEUN SERIOUS REQUEST.
Zaterdag 10 december 2016 om 17.30 wordt er een Serious Dinner georganiseerd in de Eekschuur in Warnsveld voor alle jongeren vanaf de brugklas tot en met begin 20 jaar.

Het idee is eenvoudig: We vragen gemeenteleden om gratis te willen koken voor deze groep. Van de jongeren verwachten we dat ze minimaal € 15, - gaan betalen voor het diner, maar liefst nog meer. Dit bedrag komt dan geheel ten goede aan de actie Serious Request.
De jongeren kunnen het bedrag zelf van hun zakgeld sparen, maar u kunt ze ook sponseren voor het goede doel.
Te denken valt aan het inschakelen van jongeren als oppas, of misschien als hulp rond 5 december, bij het wegbrengen van oud papier naar de papiercontainer of misschien heeft u een feestje en kunt u een afwashulp gebruiken, of vindt u het fijn om samen de kerstboom op te tuigen. Of, bedenkt u zelf maar.

Na het diner op 10 december om 19.30 tot 21.00 uur komt een band spelen. Hierbij is jong en oud welkom. Entree: vrijwillige bijdrage voor Serious Request en voor € 10, - kunt u een nummer uit de top 2000 aanvragen. Voorafgaand aan het nummer deel je waarom dit nummer iets betekent voor jou.
Verder zullen de jongeren van ESV en KIC cake verkopen voor het goede doel op zondag 20 november en zondag 11 december na de dienst. Hebt u een klusje voor een van de jongeren waarbij u wel hulp kunt gebruiken en/of wilt u een nummer uit de top 2000 aanvragen. Mail dan vóór 3 december in Warnsveld naar (Niek Ridderbos) of bel in Zutphen naar Corina Terlouw, 0575-510993, dan zorgen wij dat u met één van de jongeren in contact komt.