Roemenië Returns Roemenië Returns

Roemeniëreis-logo: samen werk in uitvoeringNa vier diaconale Roemeniëreizen, komt van 18 tot 25 augustus een groep jongeren uit Târgu Mureș naar Zutphen en Warnsveld: Roemenië Returns! We gaan een week lang samen diaconale, culturele en ontspannende activiteiten doen.

picto autoChauffeurs gezocht. Zat 18 aug ophalen van Dortmund Flughafen (middag/avond). Zat 25 aug wegbrengen (ochtend/middag).

picto twee beddenGastgezinnen gezocht, bij voorkeur voor twee jongeren. Ze zijn de hele dag diaconaal, cultureel en ontspannend bezig; u zorgt voor bed en ontbijt.

picto twee vlaggenVertaler gezocht, bij voorkeur Hongaars (want onze gasten zijn deel van de grote Hongaarse minderheid in Târgu Mureș). Hulp gevraagd in de voorbereiding.

picto groep van drieJongeren van 14 tot en met 18 jaar kunnen nog steeds meedoen! Ook als je maar een deel van de week van 18 t/m 25 augustus kunt, of als je op zaterdag 9 juni wilt helpen met autowassen.
Meer info/aanmelden: