Roemenië Returns Roemenië Returns
Na vier diaconale Roemeniëreizen was van 18 tot 25 augustus een groep jongeren uit Târgu Mureș te gast in Zutphen en Warnsveld: Roemenië Returns! Een week lang samen diaconale, culturele en ontspannende activiteiten doen.

Bekijk een impressie van deze week (klik op een afbeelding voor een vergroting).
Activity Schedule

Zondag 19 augustus

Gezamenlijke kerkdienst in de Martinuskerk. Lunch in De Eekschuur. Op de fiets naar Zutphen. Get To Know You Game: Hongaarse vragen (Welke winkel zit er op Lange Hofstraat 22?) en selfie-opdrachten (Maak een selfie met de IJsselbrug).

groepsfoto voor Walburgistoren kerkdienst: kinderenkerkdienst: gasten zingen fietsen selfie met brug selfie met beeld klok Walburgistoren uitkijken over de stad uitzicht
meer volgt...