Aanmelden voor de diensten Aanmelden voor de diensten

Wie zich aanmeldt voor de kerkdienst (zie hieronder) geeft daarmee aan dat hij of zij zich goed voelt, en op de volgende ‘triage-vragen’ geen enkele keer ‘ja’ hoeft te antwoorden:
• Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
• Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
• Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
• Is er bij u of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

De aanmelding voor de dienst gebeurt van woensdag tot uiterlijk vrijdagavond om 24.00 uur via het mailadres aanmelden@pknzutphen.nl of op vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur telefonisch bij het Kerkelijk Bureau. U kunt zich degewenst ook voor meerdere zondagen aanmelden. Het nummer is 0575 514 178.
Gemeenteleden die bij hun aanmelding aangeven dat zij de dienst niet of moeilijk op een andere manier kunnen volgen, krijgen voorrang. Dit geldt desgewenst ook voor hun eventuele vervoerders, mits tegelijk aangemeld.

Als het totaal aantal aangemelde bezoekers te groot wordt (meer dan 50 en vanaf 2 augustus meer dan 100), zal niet iedereen kunnen worden toegelaten.

Wie niet kunnen worden toegelaten krijgen daarvan uiterlijk zaterdagmorgen bericht en krijgen voorrang bij aanmelding voor de eerstvolgende dienst. Bij geen bericht mag aangenomen worden dat men welkom is.

Wanneer het maximumaantal toe te laten bezoekers niet wordt bereikt, zijn gasten (passanten, vakantiegangers) ook welkom. Zij dienen zich bij binnenkomst te registreren en er zal gevraagd worden naar hun gezondheid.