Onze vieringen zijn Online via YouTube en kerkomroep.nl te volgen.

Natuurlijk kunt ook gewoon naar de kerk komen, houdt dan rekening met de richtlijnen die nu gelden (kijk voor de details onder het overzicht van de vieringen).

Datum Tijd Locatie Voorganger Liturgie Bijzonderheden
Zondag 29 november 10:00 De Wijngaard ds. I. Pijpers klik hier
Zondag 6 december 10:00 De Wijngaard ds. R. Heins klik hier 2e Advent - Doopdienst
Zondag 13 december 16:00 De Wijngaard ds. I. Pijpers klik hier 2e Advent
Zondag 20 december 10:00 De Wijngaard ds. I. Pijpers klik hier 4e Advent
Donderdag 24 december 19:00 Walburgiskerk ds. R. Heins klik hier Kinderkerstdienst
Donderdag 24 december 23:00 Walburgiskerk ds. I. Pijpers klik hier Kerstnachtdienst
Vrijdag 25 december 10:00 De Wijngaard ds. R. Heins klik hier Kerst
Zondag 27 december 10:00 De Wijngaard ds. E. Kopmels klik hier
Donderdag 31 december 17:00 De Wijngaard ds. I. Pijpers klik hier
Zondag 3 januari 10:00 De Wijngaard ds. I. Pijpers klik hier

Vanaf zondag 11 oktober wordt het maximumaantal kerkgangers verlaagd tot max 30.
Dat betekent dat we weer moeten werken met aanmeldingen van te voren. Net zoals in juli en augustus gebeurt dat van woensdag tot uiterlijk vrijdagavond 24 uur via het mailadres aanmelden@pknzutphen.nl, of op vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur telefonisch bij het Kerkelijk Bureau. Het nummer is 0575 514 178.

Gemeenteleden die bij hun aanmelding aangeven dat zij de dienst niet of moeilijk op een andere manier kunnen volgen, krijgen voorrang. Als het totaal aantal aangemelde bezoekers te groot wordt (meer dan 30), zal niet iedereen kunnen worden toegelaten. Wie niet kunnen worden toegelaten krijgen daarvan uiterlijk zaterdagmorgen bericht en krijgen voorrang bij aanmelding voor de eerstvolgende dienst. Bij geen bericht mag aangenomen worden dat men welkom is. Wanneer het maximum aantal toe te laten bezoekers niet wordt bereikt, zijn gasten (passanten, vakantiegangers) ook welkom.

Wie zich aanmeldt voor de kerkdienst geeft daarmee aan dat hij of zij zich goed voelt, en op de volgende 'triage-vragen' geen enkele keer 'ja' hoeft te antwoorden:

• Heeft u één of meerdere van de volgende (milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij u of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

En bij dit alles: vergeet uw mondkapje niet bij het binnengaan en verlaten van de kerk!

Praktische informatie:
- De kerkomroep-app is te downloaden voor Android en Apple.
- Wij gebruiken in de kerkdiensten het nieuwe liedboek. Op de orde van dienst worden de liederen niet meer afgedrukt. Neemt u dus uw liedboek mee naar de kerk.
- Hoe gaat het er aan toe in de kerkdienst? Klik hier.

Liturgische kleuren:
De kleuren (van de stola’s van de voorganger, de antependia en de leeslinten) geven aan in welke periode van het kerkelijk jaar wij ons bevinden.
Paars: de voorbereidingstijden: Advent en de Veertig-dagen-tijd.
Wit: de feesten en feesttijden: Kerstnacht en Kersttijd tot en met de zondag na Driekoningen (6 januari). Witte Donderdag, Paasnacht en de Paaskring (tot en met de zondag na Pinksteren). Ook bij de gedachtenisdienst rond Allerheiligen is de kleur wit.
Groen:  de ‘feestloze’ tijd: vóór de Veertig Dagen en vóór de Advent.
Rood: Pinksteren en bevestiging ambtsdragers.

Leesrooster in de diensten
Het leesrooster 2020 van het Nederlands Bijbelgenootschap is hier te downloaden.

Kindernevendiensten en kinderoppas
klik hier voor actuele info.

Een Stap Verder
Klik hier voor actuele info

Deze kunt u als volgt bestellen. Klik hier.