za 8 april 2017

pelgrimswandeling - Bidden met de benen

Locatie:
 Waar de organisatie ons brengt...
Tijdstip:
 9.00  - ca. 13.00
Prijs:
 € 5,-

De pelgrimswandeling van zaterdag 8 april zal om 9.00 uur starten vanuit de kerk van de Protestantse Gemeente Voorst, Schoolstraat 16, 7383 CG Voorst. Na een rondleiding door de kerk en een korte viering gaan we in stilte op pad. De tocht is plm. 8 km. In stilte en verwondering wandelen, wie ontmoeten we deze ochtend? Een wandeling die Ludo de Beaufort en Bartha Pluim hebben voorbereid. Aan het begin van de wandeling is er koffie/thee en na afloop ook. Doe goede schoenen aan, want het kan nat zijn onderweg.
Je bent van harte welkom om mee te wandelen, de kosten voor deze wandeling bedragen zoals altijd € 5,--. Het zou fijn zijn als je dit gepast mee neemt. Je kunt je opgeven tot uiterlijk 4 april bij Bartha Pluim, (0575-503955)