PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 

do 7 januari 2016

Op pelgrimstocht met Franciscus van Assisi

Locatie: 
 De Wijngaard, bovenzaal
Tijdstip: 
 19:30  - 20:30

Op donderdag 7 januari 2016 organiseert de Protestantse gemeente te Zutphen een lezing over het leven van Franciscus van Assisi en de betekenis van de Franciscaanse Beweging. Franciscus van Assisi leefde in de 12de eeuw, is een beweging begonnen, die tot in onze tijd aanwezig is. Voor velen is hij een inspirerend voorbeeld. Opgegroeid in een rijke familie met aanzien, heeft Franciscus het roer omgegooid en een geheel ander pad voor zijn leven gekozen. Een pad van eenvoud en betrokkenheid. Aan de hand van verhalen, zijn leven, zijn werk, komt Franciscus tot leven en krijgt hij betekenis voor onze eigen tijd.
De lezing wordt gehouden door Ids Jorna, oud-directeur van de Franciscaanse Beweging. U bent van harte welkom in de Grote Zaal van de Wijngaard, Wilhelminalaan 3. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De aanvang is om 20.00 uur. Toegang is gratis. Een collecte wordt gehouden voor de Franciscaanse Beweging.

terug
 


 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.