PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 

zo 21 juni 2015

Openluchtdienst

Locatie: 
 grote veld achter Huis ’t Velde
Tijdstip: 
 10:00


Huis 't Velde

Openluchtdienst bij Huis ‘t Velde
Jaarlijks houden we samen met Warnsveld een Openluchtdienst. Dit jaar doen we dat op 21 juni op het grote veld achter Huis ’t Velde, naast de Tuin der Bezinning. Het is echt een hele mooie plek om dit te doen en we zijn ook blij dat dit mogelijk is.
Van 10.00 – 10.30 uur is er koffie op het terras voor het Huis. Om half 11 begint de dienst op het veld. Centraal staat het verhaal van de storm op het meer (Marcus 4:35-41). Met jong en oud gaan we dit verhaal meemaken.
Deze dienst is voorbereid door de predikanten samen met jongeren en met jeugdleiding. De muzikale begeleiding wordt gedaan door muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld.
Na afloop is er een lunch. Daarvoor willen we vragen of iedereen iets meeneemt om te delen (een paar bolletjes, (karne)melk, hartig taartje, fruit…). Er zullen stoelen staan, maar mochten het er niet genoeg zijn, dan is het altijd handig als u een klapstoel mee hebt…
We verwachten natuurlijk goed weer, maar mocht het toch slecht weer zijn, dan wijken we uit naar de Martinuskerk.

terug
 


 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.