zo 21 juni 2015

Tijdstip:

Huis 't Velde

Openluchtdienst bij Huis ‘t Velde
Jaarlijks houden we samen met Warnsveld een Openluchtdienst. Dit jaar doen we dat op 21 juni op het grote veld achter Huis ’t Velde, naast de Tuin der Bezinning. Het is echt een hele mooie plek om dit te doen en we zijn ook blij dat dit mogelijk is.
Van 10.00 – 10.30 uur is er koffie op het terras voor het Huis. Om half 11 begint de dienst op het veld. Centraal staat het verhaal van de storm op het meer (Marcus 4:35-41). Met jong en oud gaan we dit verhaal meemaken.
Deze dienst is voorbereid door de predikanten samen met jongeren en met jeugdleiding. De muzikale begeleiding wordt gedaan door muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld.
Na afloop is er een lunch. Daarvoor willen we vragen of iedereen iets meeneemt om te delen (een paar bolletjes, (karne)melk, hartig taartje, fruit…). Er zullen stoelen staan, maar mochten het er niet genoeg zijn, dan is het altijd handig als u een klapstoel mee hebt…
We verwachten natuurlijk goed weer, maar mocht het toch slecht weer zijn, dan wijken we uit naar de Martinuskerk.