zo 23 juni 2013

Schaapskooi, Werkseveldweg 2, Warnsveld
Tijdstip:

Fiets:   08:45 De Wijngaard / 09:00 Martinuskerk

In en om de nieuwe schaapskooi aan de Werkseveldweg vieren protestants Warnsveld en Zutphen samen hun kerkdienst.  Een ongewone dienst voor jong en oud, met muziek en dans, kunst en natuur, bijbelstudie en theater. Thema:  “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…”, over verliezen, zoeken en vinden. Het Cicadakoor zingt mee; Kees Bochanen en Liesbeth Burger zijn de voorgangers.

Na de koffie is er een grote picknick. Graag zelf genoeg eten meenemen voor het aantal personen waar je mee komt! En bruine boterhammen met kaas of witte met hagelslag zijn even goed als een salade of hartige taart. De organisatie zorgt voor iets te drinken en stokbrood. Iedereen is welkom.

Met de auto? Neem a.u.b. een extra (camping/tuin)stoel mee!

Grotere kaart weergeven