zo 21 januari 2018

‘De Bron’, de christelijke gereformeerde kerk aan de Hobbemakade
Tijdstip:
 19.30

Net als in de beide vorige jaren zal er ook dit jaar een oecumenische gebedsdienst worden gehouden als begin van de landelijke Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Die zal plaatsvinden op zondag 21 januari in ‘De Bron’, de christelijke gereformeerde kerk aan de Hobbemakade. Medewerking wordt o.m. verleend door ds Irma Pijpers, ds Wim De Bruin (CGK) en ds Jan van Houwelingen (GKV)   Het landelijk thema voor de gebedsweek is dit jaar ‘Recht door Zee’, en de liturgie is grotendeels verzorgd door de christelijke kerken uit het Caribisch gebied. Die dienst begint om 19.30 uur. In de loop van op die zondag volgende week zullen in allerlei kerkgebouwen gebedsuren worden georganiseerd. Daarover volgt nog nader bericht.