luisteren naar kerkradio (onder: kerkdiensten, luisteren naar diensten) luisteren naar kerkradio (onder: kerkdiensten, luisteren naar diensten)

Al onze kerkdiensten zijn online te beluisteren. Zodra de kerkradiozender wordt in­ge­schakeld, ziet u hieronder een speler.

rechtstreeks:

Walburgiskerk

fout = niet live

achteraf:

De uitzendingen zijn ook achteraf beschikbaar als mp3-bestand. U kunt de bestanden direct afspelen (afhankelijk van de mogelijkheden en instellingen van uw webbrowser) of opslaan op uw computer (rechtsklik, Opslaan als...).

Walburgiskerk

Neem bij problemen of voor meer informatie over kerkradio contact op met de werkgroep.