Liturgie van de week Liturgie van de week

De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 28 februari is hier beschikbaar.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziet of luistert u een dienst op een ander moment terug, hieronder vindt u vaak nog een orde van dienst.

De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 7 februari is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 14 februari is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering om 19:30 uur op woensdag 17 februari is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 21 februari is hier beschikbaar.