Liturgie van de week Liturgie van de week

De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 29 november is hier beschikbaar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziet of luistert u een dienst op een ander moment terug, hieronder vindt u vaak nog een orde van dienst.

De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 22 november is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 15 november is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering om 10:00 uur op zondag 8 november is hier beschikbaar.
De orde van dienst voor de viering 10:00 uur (gedachtenisdienst) op zondag 1 november is hier beschikbaar
De orde van dienst voor de Choral Evensong om 16:00 uur op zondag 1 november is hier beschikbaar.