zo 18 oktober 2015

Walburgiskerk
Tijdstip:
 14.00  - 18.00

Van 30 november tot 11 december besluiten wereldleiders in Parijs over het klimaatbeleid voor de komende decennia. Daarom trekken dit najaar over de hele wereld mensen naar Parijs om hun stem te laten horen. Ook vanuit de Nederlandse kerken gaan we op weg naar een rechtvaardig klimaatbeleid.

Zondag 18 oktober is de Walburgskerk pelgrimspleisterplaats van deze Klimaatloop (etappe 3). We organiseren dan een aantal activiteiten in de kerk, o.a. kan dan het labyrint dat we samen hebben gemaakt worden gelopen  Er zijn diverse activiteiten: loop ons eigen labyrint, teken de petitie voor een goede klimaatconferentie in Parijs, maak een tekening van een labyrint, steek een kaarsje aan, bekijk een natuurfilm. Om 17.00 uur is een speciale vesper waarin ds Ronald Heins voor gaat. Klaas Stok bespeelt het orgel.