Even nagenieten? Even nagenieten?

Onze foto's zijn terug te vinden op www.facebook.com/kliederkerkzutphen

Fotobeleid
Wij laten graag met foto's zien waar we mee bezig zijn. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto's. Wij plaatsen geen foto's waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden.

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto's van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto's van uw kind op internet verschijnen.

Hiervoor hebben we bij elke Kliederkerk-bijeenkomst een formulier liggen waarop u dit aan kunt geven. Omdat we niet iedereen bij naam kennen is het van belang dat de verstrekte naamstickers zichtbaar gedragen worden.

Tevens is ons team bekend met het onherkenbaar maken van personen op foto's.

Mocht u onverhoopt toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto, neem dan contact met ons op via zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Team Kliederkerk Zutphen