PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
Even nagenieten? Even nagenieten?
Fotobeleid
Wij laten graag met foto's en video's zien waar we mee bezig zijn. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's en video's te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto's en video's. Wij plaatsen geen foto's en video's waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden.

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto's en video's van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto's en/of video's van uw kind op internet verschijnen.

Hiervoor hebben we bij elke Kliederkerk-bijeenkomst een formulier liggen waarop u dit aan kunt geven. Omdat we niet iedereen bij naam kennen is het van belang dat de verstrekte naamstickers zichtbaar gedragen worden.

Tevens is ons team bekend met het onherkenbaar maken van personen op foto's en video's.

Mocht u onverhoopt toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto of video, neem dan contact met ons op via kliederkerkzutphen@gmail.com zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Team Kliederkerk Zutphen
terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Pelgrimswandeling zaterdag 3 oktober
meer
 
Geactualiseerd: Vespers in de Walburgiskerk Zutphen
meer
 
Handleiding: Kijk en luister naar kerkdiensten via YouTube
meer
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
Lees hier meer
 
Oproep voedselbank
Wie helpt ons en onze  honderden klanten uit de nood ? meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.