Kliederkerk Kliederkerk

Samen een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren én lekker eten, dat is gewoon een feest!

De naam kliederkerk is gekozen om te laten zien dat we vanuit de chaos van het leven op allerlei manieren een bijbelverhaal kunnen ontdekken. Op die manier leren we over en van God en elkaar. Een doorsnee kliederkerk duurt ongeveer twee uur en bestaat uit drie onderdelen:
Kliederkerk is dit jaar op 24 november 2019, 22 maart en 14 juni 2020. Kliederkerk begint altijd om 14.00 uur en is ongeveer rond 17.00 uur afgelopen.

Lijkt het jou leuk om te helpen bij onze kliederactiviteiten of wil je in de organisatie? Geef je dan op als Kliederkerk-vrijwilliger!

Volg ons op Facebook: facebook.com/kliederkerkzutphen
Contact: