Kliederkerk Kliederkerk

Samen een bijbelverhaal spelenderwijs ontdekken, vieren én lekker eten, dat is gewoon een feest!

De naam kliederkerk is gekozen om te laten zien dat we vanuit de chaos van het leven op allerlei manieren een bijbelverhaal kunnen ontdekken. Op die manier leren we over en van God en elkaar. Een doorsnee kliederkerk duurt ongeveer twee uur en bestaat uit drie onderdelen:
Kliederkerk is dit jaar op 24 november 2019, 22 maart en 14 juni 2020. Kliederkerk begint altijd om 14.00 uur en is ongeveer rond 17.00 uur afgelopen.

Lijkt het jou leuk om te helpen bij onze kliederactiviteiten of wil je in de organisatie? Geef je dan op als Kliederkerk-vrijwilliger!

Volg ons op Facebook: facebook.com/kliederkerkzutphen
Contact:

Volgende Kliederkerk: Volgende Kliederkerk:
Ook dit jaar organiseert de Protestantse Gemeente Zutphen weer een aantal edities van Kliederkerk. De eerste keer zal dat op zondag 24 november plaatsvinden, in de Wijngaard. Het thema wordt 'op de grens van het beloofde land'. En uiteraard wordt het weer een groot feest met leuke activiteiten, een smakelijk eten en als jij erbij bent een goed gezelschap!
We zien jullie graag van 14.00-17.00 (koffie staat klaar om 13.30) in De Wijngaard!

Even nagenieten? Even nagenieten?

Onze foto's zijn terug te vinden op www.facebook.com/kliederkerkzutphen

Fotobeleid
Wij laten graag met foto's zien waar we mee bezig zijn. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto's. Wij plaatsen geen foto's waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden.

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto's van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto's van uw kind op internet verschijnen.

Hiervoor hebben we bij elke Kliederkerk-bijeenkomst een formulier liggen waarop u dit aan kunt geven. Omdat we niet iedereen bij naam kennen is het van belang dat de verstrekte naamstickers zichtbaar gedragen worden.

Tevens is ons team bekend met het onherkenbaar maken van personen op foto's.

Mocht u onverhoopt toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto, neem dan contact met ons op via zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Team Kliederkerk Zutphen