Kliederkerk Kliederkerk

Kliederkerk
 is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekt.

Een doorsnee Kliederkerk duurt ongeveer twee uur en bestaat uit drie onderdelen:
Lijkt het jou leuk om te helpen bij onze kliederactiviteiten of wil je in de organisatie? Geef je dan op als Kliederkerk-vrijwilliger!

Volg ons op Facebook: facebook.com/kliederkerkzutphen

Contact:

In het najaar is er weer Kliederkerk! In het najaar is er weer Kliederkerk!
Wanneer? Hou deze pagina, kerkbladen, kerkbrieven en onze Facebookpagina in de gaten!

Even nagenieten? Even nagenieten?

Onze foto's zijn terug te vinden op www.facebook.com/kliederkerkzutphen

Fotobeleid
Wij laten graag met foto's zien waar we mee bezig zijn. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto's te zien zijn. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto's. Wij plaatsen geen foto's waardoor deelnemers schade kunnen ondervinden.

Vanwege de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto's van uw zoon/dochter. Het is goed mogelijk dat u niet wilt dat foto's van uw kind op internet verschijnen.

Hiervoor hebben we bij elke Kliederkerk-bijeenkomst een formulier liggen waarop u dit aan kunt geven. Omdat we niet iedereen bij naam kennen is het van belang dat de verstrekte naamstickers zichtbaar gedragen worden.

Tevens is ons team bekend met het onherkenbaar maken van personen op foto's.

Mocht u onverhoopt toch bezwaar hebben tegen een geplaatste foto, neem dan contact met ons op via zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Team Kliederkerk Zutphen