Kindernevendienst (4-12 jr) Kindernevendienst (4-12 jr)

Tijdens iedere zondagmorgendienst voor alle kinderen van de basisschool. Wij vieren de kindernevendienst met alle leeftijden in één ruimte.

In de kindernevendienst luisteren we naar een bijbelverhaal en we werken dit uit aan de hand van een spelletje, knippen en plakken, kringgesprek, zingen, rollenspel, etc.
In de periode rond Kerst en Pasen hebben de kindernevendiensten een doorlopend project.

De kindernevendienst heeft als doel met de kinderen op hun eigen niveau Bijbelverhalen te lezen en te verhelderen d.m.v. gesprekken en verwerkingsopdrachten die aansluiten bij het niveau en de belevingswereld van kinderen. Dit in een veilige, plezierige en respectvolle omgeving.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als kindernevendienstleiding?
Mail dan naar kindernevendienst@pknzutphen.nl.

Aanmelden kindernevendienst Aanmelden kindernevendienst
In deze tijd van het aanmelden voor de kerkdienst, kunnen kinderen nog steeds naar de kindernevendienst. Bij het aanmelden kunt u aangeven dat uw kind graag tijdens de dienst aan wil sluiten bij de kindernevendienst. Als u uw kind/ kinderen aanmeldt, dan kunt u ervanuit gaan dat er kindernevendienst is voor ze. Als er geen kinderen worden aangemeld, dan wordt er geen kindernevendienst voorbereid.

Aanmelden kan van woensdag tot uiterlijk vrijdagavond 24 uur via het mailadres aanmelden@pknzutphen.nl, of op vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur telefonisch bij Enne de Boer. Zijn nummer is 06 2375 7401.

Bijbel Basics Bijbel Basics
Sinds begin 2018 gebruiken wij Bijbel Basics als methode voor onze kindernevendiensten. Met Bijbel Basics beloven we dat kinderen tussen 4 en 12 jaar de 200 meest essentiële bijbelverhalen twee keer gehoord en verwerkt hebben.
Daarmee wordt een brede basis gelegd voor de bijbelopvoeding van kinderen en ook recht gedaan aan de rijkdom van de Bijbel.

De verhalen die wij behandelen kunnen afwijken van de lezingen in de kerk.