Kinderleerhuis (6-12) Kinderleerhuis (6-12)

Ook in 2019 is er weer een Kinderleerhuis. Het vindt plaats op twee zondagochtenden tijdens de kerkdienst in De Wijngaard. Ouders/verzorgers kunnen hun kind(eren) voor het begin van de dienst brengen en na de kerkdienst weer ophalen.

Het kinderleerhuis is een leerhuis voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 8 van de basisschool. Zij worden door middel van verhalen, tekeningen, spelletjes, liedjes en op andere manieren vertrouwd gemaakt met de kerkdienst, doop en avondmaal. Ook gaan ze in gsprek met de dominee om de afsluitende dienst voor te bereiden.
In de eerste helft van de maand januari krijgen de kinderen voor wie het leerhuis bestemd is en hun ouders een brief.

Data om vast in uw agenda te noteren: zondag 3 februari 10.00 uur – 11.00 uur in De Wijngaard; zondag 10 februari i 10.00 uur – 11.00 uur in De Wijngaard; zondag 17 februari is de afsluitende kerkdienst in De Wijngaard.

Voor meer informatie:
Ds. Irma Pijpers, Saskia Wolsheimer en Bartha Pluim