za 13 december 2014

1000  - 1600

Kerstmarkt voor Roemenië in de Burgerzaal aan de Lange Hofstraat
op zaterdag 13 december 2014 van 10.00 uur tot 16.00 uur

De organisatie van de traditionele Zutphense kerstmarkt is weer in volle gang. Enthousiaste vrijwilligers van vorig jaar hebben zich reeds aangemeld, velen zullen nog worden benaderd, of kunnen zich aanmelden. Voor het inrichten van de Burgerzaal en voor het opbouwen en afbreken van de kramen maar ook  voor het aan de man en vrouw brengen van gebak, snert glühwein, chocomelk, om maar iets te noemen. Maar ook anderszins kunt u meewerken aan het welslagen van de kerstmarkt. Zo kunnen wij heel veel eigengemaakte spullen gebruiken, zoals kerststukjes, kaarten, jams, taarten, cakes, kruidkoeken, koekjes, of andere heerlijke delicatessen. Tevens zijn (niet gedateerde) actuele boeken en verrassende cadeauartikelen welkom. En hebt u een leuke hobby die u graag aan anderen wilt laten zien, waarbij u iets maakt om te verkopen voor het goede doel? Meld u zich! Wij bekijken de mogelijkheden. Immers, alles wat de gezellige kerstmarkt nog aantrekkelijker maakt, is van harte welkom.

Voor aanmeldingen en vragen kunt contact opnemen met Taco Bais, tel. 548417, Francis Roelofs, tel. 526699, of Gerdien Kruisselbrink, tel. 521612,

Als u iets voor de kerstmarkt wilt afleveren, dan kunt u op vrijdag 12 december terecht in de Burgerzaal tussen 10.00 en 13.00 uur.