PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 

za 13 december 2014

Kerstmarkt t.b.v. Roemenie

Locatie: 
 Burgerzaal, Lange Hofstraat, Zutphen
Tijdstip: 
 1000  - 1600

Kerstmarkt voor Roemenië in de Burgerzaal aan de Lange Hofstraat
op zaterdag 13 december 2014 van 10.00 uur tot 16.00 uur
 
De organisatie van de traditionele Zutphense kerstmarkt is weer in volle gang. Enthousiaste vrijwilligers van vorig jaar hebben zich reeds aangemeld, velen zullen nog worden benaderd, of kunnen zich aanmelden. Voor het inrichten van de Burgerzaal en voor het opbouwen en afbreken van de kramen maar ook  voor het aan de man en vrouw brengen van gebak, snert glühwein, chocomelk, om maar iets te noemen. Maar ook anderszins kunt u meewerken aan het welslagen van de kerstmarkt. Zo kunnen wij heel veel eigengemaakte spullen gebruiken, zoals kerststukjes, kaarten, jams, taarten, cakes, kruidkoeken, koekjes, of andere heerlijke delicatessen. Tevens zijn (niet gedateerde) actuele boeken en verrassende cadeauartikelen welkom. En hebt u een leuke hobby die u graag aan anderen wilt laten zien, waarbij u iets maakt om te verkopen voor het goede doel? Meld u zich! Wij bekijken de mogelijkheden. Immers, alles wat de gezellige kerstmarkt nog aantrekkelijker maakt, is van harte welkom.
 
Voor aanmeldingen en vragen kunt contact opnemen met Taco Bais, tel. 548417, Francis Roelofs, tel. 526699, of Gerdien Kruisselbrink, tel. 521612,
 
Als u iets voor de kerstmarkt wilt afleveren, dan kunt u op vrijdag 12 december terecht in de Burgerzaal tussen 10.00 en 13.00 uur.

terug
 


 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.