zo 18 mei 2014

Walburgiskerk
Tijdstip:
 19.30 uur

Vorig jaar is het nieuwe liedboek verschenen. Het wordt inmiddels volop gebruikt, ook in de kerken van Warnsveld en Zutphen. Het liedboek bevat een schat aan liederen, oude en nieuwe. Om vooral ook de nieuwe liederen wat beter te leren kennen is er zondag 18 mei een liedboekavond in de St. Walburgiskerk. Dit keer is de aandacht speciaal gericht op liederen voor Pasen en Pinksteren. Aan de avond wordt meegewerkt door een projectcantorij onder leiding van Paulien Roos en door de organisten Klaas Stok en Wim Riefel.  De avond is een gezamenlijk initiatief van de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen, de Protestantse Gemeente Warnsveld en de Protestantse Gemeente Zutphen. De projectcantorij oefent op vrijdagavond 9 en 16 mei van 20.00 – 22.00 uur in de St. Walburgiskerk. Belangstellenden voor deelname aan de cantorij kunnen contact opnemen met Paulien Roos (tel. 0575-546447, email:

WILT U 18 MEI ZO VEEL MOGELIJK UW EIGEN LIEDBOEK MEENEMEN?