vr 15 december 2017

De Wijngaard (bovenzaal)
Tijdstip:

Inspiratie in Vieren volgt Luther

Op 31 oktober van dit jaar was het precies 500 jaar geleden dat Luther zijn beroemde stellingen aansloeg op de Slotkerk in Wittenberg. Daarom heeft Inspiratie in Vieren besloten voor het komende seizoen als thema Luther te kiezen. Het wordt een ontmoeting met zijn spiritualiteit, met daarbij de vraag hoe zijn woorden ons 'eigentijdse mensen'  kunnen bezielen en in beweging kunnen zetten. Ons vierluik gebeurt zoals steeds in de Bovenzaal van De Wijngaard op vrijdagavonden vanaf 19.30 uur. De vieringen worden gekenmerkt door enkele lezingen, samen zingen, muziek, stilte en meditatie. Het tweede luik is op vrijdag15 december 2017 met als thema: Leven in nederigheid. De lofzang van Maria staat centraal en past goed in deze adventstijd. Je bent van harte welkom.

Na afloop is er gelegenheid om met koffie en thee en een koekje na te praten en elkaar te ontmoeten.
Met hartelijke groet van Tineke, Arthur, Adriaan en Elbert.

Afzender

Elbert van der Linden