PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 

vr 29 januari 2016

Inspiratie in Vieren

Locatie: 
 Bovenzaal van de Wijngaard
Tijdstip: 
 19:30 (zaal open vanaf 19:00)  - 20:30 (daarna gelegenheid tot elkaar ontmoeten met koffie/thee)

Het derde vierluik over Franciscus van Assisi is op vrijdagavond 29 januari 2016, vanaf 19.30 uur, in de bovenzaal van de Wijngaard. Het thema is “Over vogels en de wolf”. Uit talloze anekdotes en verhalen blijkt dat Franciscus alle dieren als volwaardige schepselen van God zag, en ze ook zo behandelde.
 
Dit seizoen willen we ons laten inspireren door Franciscus van Assisi. Hij leefde in de 12de eeuw, is een beweging begonnen, die tot in onze tijd aanwezig is. Voor velen is hij een inspirerend voorbeeld. Wij gaan aan de hand van verschillende verhalen zijn leven, werk en betekenis doordenken. Een boeiende zoektocht voor ons eigen leven.
 
Inspiratie In Vieren zijn momenten om samen te vieren en elkaar te ontmoeten. Even uit de sleur van alledag te treden en op te gaan in een uur van meditatieve bezinning en reflectie: vol van rust en stilte, teksten en verhalen, muziek en symbolen, beleven en ervaren. Van harte uitgenodigd om mee te komen vieren.
 
Elbert van der Linden ( Tineke Wijgman, Adriaan van Oosten en Tore Donners

terug
 


 
LAATSTE NIEUWS:
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
“Een eigen huis, een plek onder de zon…” meer
 
Zin in beeld
 
Hart voor mensen in armoede en met schulden
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.