do 25 juni 2015

Locatie:
Tijdstip:
 14:30 inloop/koffie, start 15:00

Donderdagmiddag 25 juni a.s. wordt in de Wijngaard een tweede informatiemiddag gehouden. De Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) zich zal presenteren aan onze gemeente en aan de vrijwilligers rondom de Walburgiskerk.
Deze middag zal hetzelfde karakter hebben als de informatieavond van 28 april. De SOGK zal informatie geven over haar doel en werkwijze, en ook aangeven wat haar plannen zijn met betrekking tot de overname van de Walburgiskerk. Vervolgens zal er ruimschoots tijd zijn voor uw vragen. De middag begint om 15.00 uur. Koffie en thee staan klaar vanaf 14.30. De middag vindt plaats in de Wijngaard, aangezien de Walburgiskerk opengesteld is voor bezoekers.
Let wel: het gaat hierbij niet om een formele gemeentemiddag. Die volgt pas als de onderhandelingen tussen de SOGK en de Protestantse Gemeente zijn afgerond en de kerkenraad een voorgenomen besluit heeft genomen.

namens het College van Kerkrentmeesters
van de Protestantse Gemeente Zutphen,