do 1 oktober 2015

Leger des Heils, Hagepoortplein 4, Zutphen
Tijdstip:
 20.00 uur

Wilt u zich oriënteren op de vraag: “Kan ik straks wat betekenen voor de vluchtelingen die op het AZC wonen?”

Kom dan naar de Informatie- en Inspiratieavond van de gezamenlijke christelijke kerken/geloofsgemeenschappen in Zutphen op donderdag 1 oktober.

Veel organisaties en individuen willen wat doen. Ook de kerken van Zutphen trekken zich het lot van deze mensen aan. Daarom bereiden wij ons voor op de komst van het AZC in Zutphen, voorjaar 2016.

We presenteren informatie over de voorgenomen activiteiten van de kerken. Daarnaast is de toekomstig locatiemanager van het AZC, Jeroen Peeters aanwezig. Hij vertelt over het reilen en zeilen van een AZC. Ook laten we ons die avond graag inspireren door verhalen van voormalig vluchtelingen en is er informatie over o.a. Vluchtelingenwerk. De bijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van het Leger des Heils, Hagepoortplein 4, aanvang 20.00 uur, met inloop vanaf 19.45 uur.

U hoeft zich niet aan te melden. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u het beste mailen met: