Hervorming pastoraat Hervorming pastoraat

De werkgroep pastoraat heeft een voorstel gedaan om het pastoraat van onze gemeente om te bouwen van verzorgingspastoraat naar ontmoetingspastoraat.
Onderstaande documenten geven u inzicht in de plannen/voorstellen.
Wilt u reageren? Mail dan naar onze pastorale medewerker Rini Bekkers (bekkers@pknzutphen.nl)

Klik hier voor definitieve afspraken, dit is een informatiefbrief die ook als bijlage bij de KERKZIN van juni 2018 is meegestuurd.

Klik hier voor de presentatie van de werkgroep hervorming pastoraat tijdens gemeenteavond 13-2-2018

Klik hier voor het voorstel van de werkgroep pastoraat over de hervorming van ons pastoraat.