handleiding kerkradio-ontvanger handleiding kerkradio-ontvanger

Aan/uit

De kerkradio-ontvanger inschakelen: druk rechtsonder op de grote rode knop AAN/UIT. Het lampje naast de knop gaat branden en het schermpje licht op.

De ontvanger gaat nu automatisch verbinding maken met het landelijke systeem van kerkomroep.nl. Als de ontvanger via een telefoonlijn is aangesloten, kan dat ongeveer 50 seconden duren. Via internet gaat het iets sneller.

Zodra de ontvanger is verbonden, hoort u een damesstem "U luistert naar Kerkomroep Nederland."

Voorkeurzenders

De kerkradio-ontvanger werkt qua voorkeurzenders net zoals een televisie: bij inschakelen krijgt u automatisch kanaal 1 en de zender die u graag op kanaal 1 wilt, is te wijzigen.