Project Groene Weken 2017 Project Groene Weken 2017
Deze weken staat psalm 8 centraal. Voor in de kerk staat een 8 met daarin een wereldbol. De kindernevendienst zal iedere zondag iets aan de 8 toevoegen.

1 oktober is het thema 'Dieren'. De lezing is over de Ark van Noach. In de jongste groep zal uit de dieren verhalen bijbel een verhaal over dieren verteld worden. De kinderen van de oudste groep houden zich bezig met Franciscus van Assisi. De kinderen maken dieren om in de 8 te hangen.

We kijken naar de kaarsenkroon en na de dienst is er een foto speurtocht.

8 oktober is het thema 'Planten'. We lezen Psalm 103: 15-18 en gaan naar buiten om opzoek te gaan naar bladeren om daar een mooie slinger van te maken en op te hangen rond de 8.

15 oktober is het thema 'Sterrren'. In Genesis 15 wordt het verhaal Abraham verteld en de belofte van God. We maken sterren om in de 8 te hangen.

22 oktober is het thema 'Mens'. Bij binnenkomst worden de mensen die dat willen geportreteerd. Na afloop van de dienst zal er op een laptop een diapresentatie te zien zijn met de gemaakte foto's.
In de kindernevendienst kijken we naar de talenten van mensen om de aarde te bewaren.