Gemeenteavond op 13 oktober 2015: intentieverklaring overdracht Walburgiskerk Gemeenteavond op 13 oktober 2015: intentieverklaring overdracht Walburgiskerk
Luister hier de gemeenteavond van 13-10-2015 terug:
1. inleiding en uitleg over de intentieverklaring
2. vragen van de gemeente en peiling

Lees hier de oorspronkelijke uitnodigingstekst voor deze avond:
In het proces van onderhandelingen over de overdracht van de Walburgiskerk aan de Stichting Oude Gelderse Kerken (SOGK) is een intentieverklaring opgesteld door de afgevaardigden van onze gemeente en die van de SOGK. In deze intentieverklaring staan de voorwaarden, waaronder wij de Walburgiskerk zullen gaan overdragen aan de SOGK en die de SOGK zal accepteren. Voorwaarden over de huur, over de prijs, over onze medewerkers, over de stichtingen.

De grote kerkenraad heeft op dinsdag 22 september j.l. de intentieverklaring besproken betreffende de overdracht van de Walburgiskerk aan de St. Oude Gelderse Kerken. De kerkenraad is hierbij tot de conclusie gekomen dat zij wil instemmen met deze intentieverklaring, nadat zij de gemeente gehoord heeft. De gemeente zal worden gehoord op dinsdag 13 oktober 2015 tijdens de al aangekondigde gemeenteavond.

Voor gemeenteleden die voorafgaand aan de gemeenteavond de intentieverklaring willen inzien, is daartoe de gelegenheid op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober en woensdag 7 oktober a.s., van 10.00 tot 11.30 uur en van 19.30 tot 21.00 uur, op het kerkelijk bureau, Kerkhof 3.

Ook op de gemeenteavond zal er gelegenheid zijn tot inzage van de intentieverklaring.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau.

De scriba