Geldwerving nieuwe stijl Geldwerving nieuwe stijl
Het College van kerkrentmeesters deed een oproep onder gemeenteleden voor een werkgroep ’Geldwerving nieuwe stijl’.
Die is nu compleet en bestaat uit: Berto Salfischberger, ds. Ronald Heins (vanuit de werkgroep PR) en Francisca Hilhorst (zij studeert HBO communicatie en heeft ons geholpen met de activiteitengids).
Deze werkgroep gaat zich richten op een andere aanpak (communicatie) van Kerkbalans 2016.

Maar u kunt ons ook helpen!
Wij gaan een aansprekende folder maken die dat waar wij als Protestantse Gemeente Zutphen voor staan in korte informatieblokjes en pakkende beelden uitdrukt.
Hebt u mooie foto’s die de kern van waar wij in geloven en wat ons beweegt uitdrukt?
Foto’s die in onze gemeente of gebouwen genomen zijn?
Die gebruikt mogen worden voor een folder die zo’n 1600 adressen in Zutphen gaan ontvangen?
Laat ons dat dan weten. En mail ze ons toe. Uiteraard gaan wij ook onze eigen foto archieven na of maken gewoon die ene mooie foto die nog ontbrak, maar helpt u ons mee met uw mooiste suggesties!
Namens de cie. Geldwerving Nieuwe Stijl, Bram van de Scheur, tel. 527852,