di 26 december 2017

Festival of lessons and carols

Locatie:
 Zutphen, Walburgiskerk
Tijdstip:
Prijs:
 gratis (collecte na afloop)

Ook dit jaar is er op 2e Kerstdag  - 26 december 2017 - om 15:30 uur het traditionele “ Festival of Lessons and Carols” in de Walburgiskerk. Het  samengaan van teksten uit het oude- en nieuwe testament omlijst met koormuziek, samenzang én orgelspel is een prachtige afsluiting van de 2e Kerstdag waar altijd veel belangstelling voor bestaat.
Ook dit jaar zingt het Vocaal Ensemble Zutphen olv Iassen Raykov de carols en bespeelt Klaas Stok  het Baderorgel. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor samenzang. Henrike en Gerard van der Brug lezen de teksten in het Engels en Nederlands. En uiteraard staat de vertaling van de Engelse teksten in het boekje.
Tip: kleed u warm!
Na afloop is er Glühwein en warme chocolademelk.
De toegang is vrij. Er is een collecte bij de uitgang.