Mededelingen Mededelingen
Jongeren van Een Stap Verder en KIC gaan actie voeren voor Serious Request​
Op zondag 3 december en zondag 10 december gaan we zelfgebakken cake en koek verkopen na de dienst.
Op zaterdagavond 16 december is er een maaltijd actie voor de jongeren en een muziekavond voor iedereen in de Eekschuur in Warnsveld. De maaltijd is van 18.00 uur - 19.30 uur, voor jongeren vanaf de brugklas t/m 20 jaar.
We vragen gemeenteleden, die dit leuk vinden of zij gratis willen koken voor deze groep. Van de jongeren vragen we een bijdrage van € 10, - p.p. Dit komt dan geheel ten goede aan Serious Request. De muziekavond begint om 20.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Er komen een band en een paar solo-muzikanten. Voor € 10, - kan iedereen (of kun je met een groepje) een nummer aanvragen uit de Top 2000 (of ander bekend nummer). Het is leuk als je er bij wilt vertellen waarom je dit nummer graag hoort. Graag vooraf aanvragen van een nummer. Opbrengst van consumpties op deze avond zijn voor het goede doel.

Voor vragen en/of opgave: Corina Terlouw 0575-510993

Check onze actiepagina!