Een Stap Verder Een Stap Verder

Dit seizoen van Een Stap Verder is helaas voorbij. Vanaf september zijn er weer nieuwe bijeenkomsten.

De data hiervoor volgt nog.

Een Stap Verder is de eigen viering voor jongeren van ongeveer 12-15 jaar tijdens de kerkdienst op zondag­ochtend. Hier worden thema’s besproken waar we mee bezig zijn in het dagelijks leven en daarbij kijken we wat de bijbel ons hierover kan vertellen/leren.

Een aantal keren per jaar organiseren Een Stap Verder en Kids In Church (=de Warnsveldse versie) gezamenlijke activiteiten zoals gluren bij de buren, een project in de veertigdagentijd en de seizoensuitsmijter.

Een Stap Verder: 2x per maand HIER.

contact: Remco van Reen