PKN
Protestantse Gemeente Zutphen
 
Eet Weet-club (10-12 jr) Eet Weet-club (10-12 jr)

Samen eten is gezellig. Vaak is het verrassend als je niet weet wat je krijgt en iemand anders zijn/haar best heeft gedaan om iets lekkers klaar te maken. Voedsel heb je nodig voor je lichaam om te leven, te sporten, te denken, te leren enzovoort.

Niet alleen ons lichaam heeft voedsel nodig; onze geest of onze ziel wil ook gevoed worden. Dat gebeurt onder andere ook door gezelligheid en door belangstelling voor elkaar. Het gebeurt ook zeker door verhalen die we horen en lezen.

Daarom is er de

EET WEET CLUB    

Dat is 5 keer met een vaste groep kinderen samen eten en stil staan bij verhalen uit de Bijbel; samen ontdekken hoe andere mensen over het leven en over God dachten. Wie God voor ons wil zijn. En wat geloven betekent voor ons.

Als je nog nooit van de EET WEET CLUB hebt gehoord is het misschien spannend om er zomaar heen te gaan of ben je bang dat het saai is, maar ieder jaar weer is het een hele leuke gezellige groep geworden.

Natuurlijk houden we er rekening mee als je een dieet hebt, of als je bang bent dat je dingen niet lust...   En natuurlijk mag je ook een vriend of vriendin meenemen. Wel verwachten we van je dat je in principe alle 5 keren komt.

Wanneer is het? Op maandag 11, 18 en 25 september, 2 en 9 oktober.
Waar de bijeenkomsten plaatsvinden wordt nader bepaald.
Info en opgave bij ds. Irma Pijpers en Bartha Pluim.

terug
 
 
LAATSTE NIEUWS:
 
Noodzakelijk: Aanmelden voor diensten
Klik hier hoe dat werkt.
 
Kijk en luister naar kerkdiensten via YouTube
meer
 
Jaarthema 2019-2020 Een goed verhaal
Lees hier meer
 
FILMCAFE
meer
 
Oproep voedselbank
Wie helpt ons en onze  honderden klanten uit de nood ? meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.