Duurzame weken (2015)

Download hier het boekje met activiteiten.

Duurzaamheid is iets om bij stil te staan. Men zegt wel eens hoe meer je weet hoe moeilijker het wordt. We zoeken in deze duurzame weken niet de makkelijke weg. Die kennen we al.  We kiezen juist de moeilijke weg omdat we, als we goed voor Gods Schepping willen zorgen, in beweging moeten komen. Hoe komt het nou dat we niet rigoureus anders kunnen leven, wonen en werken? Waarom komen we zo moeilijk in beweging?

Aan de hand van zes thema’s proberen we een weg te vinden naar de antwoorden. Door te lopen en stil te staan, te luisteren, te bouwen, te kijken en te praten. Samen en alleen. Zoals ook het labyrint van ons leven ons langs keuzes leidt. In de duurzame weken heeft iedere week een ander thema, een thuisopdracht, een kerkdienst en een activiteit in de week. In de kindernevendienst wordt ook gewerkt met de thema’s.