Direct kerkwebradio meeluisteren via internet

Via de internetpagina van "iSKN Kerkradio" (kerkomroep.nl) kunt u via uw PC diensten live meeluisteren, net als dat de abonnees met kerkwebradio apparatuur dat kunnen doen.

Klik hier voor direct meeluisteren naar diensten in De Wijngaard.

Klik hier voor direct meeluisteren naar diensten in Sint Walburgis.

NB Bovenstaande links werken alleen zondag om 10.00 uur, zolang de diensten duren. Rechstreeks meeluisteren kan ook wanneer u het betreffende kerkgebouw hier opzoekt.
Voor terugluisteren na afloop van de dienst kunt u de links gebruiken die in het kader hierboven staan.

Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren van de diensten, neemt u dan contact op met de Werkgroep Kerkradio via .