zo 9 november 2014

Locatie:
Tijdstip:
 19:00  - 20:15

De Evangelisch-Lutherse gemeente en de Protestantse Gemeenten van Zutphen en Warnsveld organiseren een 3e bijeenkomst rond het nieuwe liedboek. Dit keer een muzikaal theaterstuk; een hilarische scheepstocht langs diverse stromen en havens waar liederen worden opgehaald.
De voorstelling laat de bezoekers kennis maken met verschillende liedculturen, windrichtingen, liederen en gedichten van het nieuwe liedboek. Dat gebeurt op speelse, creatieve en interactieve wijze; dus er wordt ook veel samen gezongen. De voorstelling duurt 5 kwartier en wordt gespeeld door: Andries Govaart, Johan Klein Nibbelink en Wim Ruessink.

bekijk de website

Informatie: ds. Anneke de Hoop, tel. 470552,