Actuele kerkdiensten Actuele kerkdiensten

Algemeen:
Wilt u de viering in de Walburgis kerk bijwonen dan is aanmelden verplicht.
Op deze pagina vindt u alle informatie over het aanmelden.

Zondag 5 juli

10.00 u. Viering vanuit de Walburgiskerk door ds. I. Pijpers; overstapdienst, en ook live online en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 12 juli
10.00 u. Viering vanuit de Walburgiskerk door ds. R. Heins; HA, en ook live online en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 19 juli
10.00 u. Viering vanuit de Walburgiskerk door ds. I. Pijpers; HA, en ook live online en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 26 juli
10.00 u. Viering vanuit de Walburgiskerk door ds. H. van Es, en ook live online en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 2 augustus
10.00 u. Viering vanuit de Walburgiskerk door ds. D. van Alphen, en ook live online en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)
Praktische informatie:
- De kerkomroep-app is te downloaden voor Android en Apple.
- De online viering is te volgen op Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)
- Vervallen: Tijdens de ochtenddiensten is er kindernevendienst en kinderoppas.
- Wij gebruiken in de kerkdiensten het nieuwe liedboek. Op de orde van dienst worden de liederen niet meer afgedrukt. Neemt u dus uw liedboek mee naar de kerk.

- De liturgie voor de meest actuele diensten kunt u vinden in het submenu Liturgie van de week
- Hoe gaat het er aan toe in de kerkdienst? Klik hier.

Liturgische kleuren:
De kleuren (van de stola’s van de voorganger, de antependia en de leeslinten) geven aan in welke periode van het kerkelijk jaar wij ons bevinden.
Paars: de voorbereidingstijden: Advent en de Veertig-dagen-tijd.
Wit: de feesten en feesttijden: Kerstnacht en Kersttijd tot en met de zondag na Driekoningen (6 januari). Witte Donderdag, Paasnacht en de Paaskring (tot en met de zondag na Pinksteren). Ook bij de gedachtenisdienst rond Allerheiligen is de kleur wit.
Groen:  de ‘feestloze’ tijd: vóór de Veertig Dagen en vóór de Advent.
Rood: Pinksteren en bevestiging ambtsdragers.