Actuele kerkdiensten Actuele kerkdiensten

Zondag 31 mei; Pinksteren, HA
10:00 Online viering vanuit de Walburgiskerk door ds. R. Heins is live en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 7 juni
10:00 Online viering vanuit de Walburgiskerk door ds. I. Pijpers is live en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 14 juni
10:00 Online viering vanuit de Walburgiskerk door ds R. Heins is live en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 21 juni

Zondag 28 juni
10.00 u. Online viering vanuit de Walburgiskerk door ds. I. Pijpers is live en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Zondag 5 juli
10.00 u. Online viering vanuit de Walburgiskerk door ds. I. Pijpers; HA, is live en achteraf te volgen via kerkomroep.nl en via Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)

Praktische informatie:
- De kerkomroep-app is te downloaden voor Android en Apple.
- De online viering is te volgen op Youtube (zoek op: Protestantse Gemeente Zutphen)
- Vervallen: Tijdens de ochtenddiensten is er kindernevendienst en kinderoppas.
- Wij gebruiken in de kerkdiensten het nieuwe liedboek. Op de orde van dienst worden de liederen niet meer afgedrukt. Neemt u dus uw liedboek mee naar de kerk.

- De liturgie voor de meest actuele diensten kunt u vinden in het submenu Liturgie van de week
- Hoe gaat het er aan toe in de kerkdienst? Klik hier.

Liturgische kleuren:
De kleuren (van de stola’s van de voorganger, de antependia en de leeslinten) geven aan in welke periode van het kerkelijk jaar wij ons bevinden.
Paars: de voorbereidingstijden: Advent en de Veertig-dagen-tijd.
Wit: de feesten en feesttijden: Kerstnacht en Kersttijd tot en met de zondag na Driekoningen (6 januari). Witte Donderdag, Paasnacht en de Paaskring (tot en met de zondag na Pinksteren). Ook bij de gedachtenisdienst rond Allerheiligen is de kleur wit.
Groen:  de ‘feestloze’ tijd: vóór de Veertig Dagen en vóór de Advent.
Rood: Pinksteren en bevestiging ambtsdragers.