Protestantse Gemeente te Zutphen Protestantse Gemeente te Zutphen

Van harte welkom op de website van de Protestantse Gemeente te Zutphen.

UPDATE vanwege de aangescherpte Corona maatregelen:
Onze vieringen in de Wijngaard en de Walburgiskerk zijn voorlopig ALLEEN Online te volgen, via Kerkomroep (alleen geluid) en ons YouTube kanaal (Protestanse Gemeente Zutphen).

Ga direkt naar het overzicht van de actuele vieringen.

De Protestantse Gemeente te Zutphen leeft en werkt vanuit het Woord van God en de christelijke geloofstraditie en vormt te midden van de samenleving een pluriforme geloofsgemeenschap. Zij gaat een wederkerige relatie aan met de samenleving. Om dat te kunnen doen investeert de Protestantse Gemeente in een geloofsgemeenschap waar mensen geborgenheid en inspiratie vinden.
In een veranderende maatschappij staat de Protestantse Gemeente voor een groot aantal uitdagingen. Om hiermee aan de slag te gaan onderscheidt zij vier beleidsvelden: Inspiratie, Expressie, Gemeenschap en Samenleving.
Klik hier voor de totale tekst van het beleidsplan.

Mocht u nader met onze kerkgemeente willen kennismaken nodigen wij u uit om naar één van onze vieringen te komen of om onze website nader te bekijken. Onder Kerkdiensten vindt u de informatie welke diensten er waar en wanneer worden gehouden. Onder Contact vindt u de gegevens van het kerkelijk bureau, de predikanten en het webteam. En aan de rechterkant van deze pagina vindt u het Laatste Nieuws van onze gemeente.

U kunt hier snel doorklikken naar:
de adresgegevens van de Sint Walburgiskerk
de adresgegevens van De Wijngaard
het pastoraat; als u wilt dat iemand contact met u opneemt