Digitaal geven: Collecte Digitaal geven: Collecte
Givt
U heeft de ervaring nog niet, maar het kan wel! Tijdens de dienst aan de collecte geven met uw smartphone. Deze nieuwe manier van geven werkt gewoon naast contant geld en heeft veel voordelen. Zo ben je niet beperkt door wat je aan contant geld bij je hebt én krijg je aan het einde van het jaar een overzicht van je giften (wat aantrekkelijk is voor de belasting). Maar bovenal hoef je voor de dienst niet meer na te denken of je genoeg contant geld bij je hebt.
Het gebruik van de Givt-app is simpel en eenvoudig. Je opent de app, selecteert het bedrag en haalt je telefoon langs de collectezak of -mand.

Op moment kunnen we geen dienst fysiek bijwonen, je kunt nu geven via de QR-code of rechtstreeks via jouw app op de telefoon.

Wil jij ook op deze slimme manier geven? Download dan de Givt-app op www.givtapp.net/download, of klik op 1 van de download buttons hiernaast. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je kan op een later moment je verdere registratie afronden.

U kunt ook geven via een QR-code in de GIVT-app als u niet in de dienst aanwezig kunt zijn.

Dit kan op 2 manieren:
1. Scan de QR-code met een QR-reader en volg de aanwijzingen
2. Open de GIVT app
     a. Kies het bedrag dat je wil geven
     b. Kies voor ‘Volgende’
     c. Kies voor geven met een QR-code
     3. Nu goed mikken, richt je camera op de QR-code en… Gelukt!

Kijk anders  dit filmpje op youtube.

Namens Diaconie en Kerkrentmeesters, John Buitenhuis en Freek Pennings.