Wandel 40-daagse 2021 Wandel 40-daagse 2021

Wandeling 7 (5km)

Wandeling 8 (10-km) IJsseldijk

Wandeling 9 (5-of-7,5-km) Empese-Tondense heide

Wandelen is fijn! Wandelen is gezond! Hippocrates zei het al: “wandelen is het beste medicijn”
Wandelen met de pelgrimsgroep kan voorlopig niet. Daarom hebben we iets anders bedacht.
En daarvoor nodigen we jullie allemaal van harte uit. In de 40 dagen tijd, dus vanaf Aswoensdag 17 februari, willen we elke week aan de wandel; laagdrempelig - twee aan twee - veilig - inspirerend.
En voor iedereen, jong en oud, snel of langzaam, ja je bent ook welkom met rollator, rolstoel of scootmobiel.
Als je mee wilt doen, geef je dan bij ons op. Elke zondag doen we alle namen in een hoge hoed en halen er tweetallen uit. Jullie krijgen een mail of telefoontje met elkaars contactgegevens. Samen maak je een afspraak waar, wanneer en hoe lang je gaat lopen.

Wij zetten een aantal routes op de website, variërend van 3-10 km. Maar je kunt natuurlijk ook zelf iets bedenken.
En we vernemen graag welke routes je bedacht en gelopen hebt.
Volgens de traditie van de pelgrimsgroep krijg je ook elke week een eenvoudige liturgie mee met een Bijbeltekst, een lied, een gebed en een paar vragen om onderweg te bespreken.
We volgen daarin de thema’s van de diensten in de 40 dagentijd: de zeven werken van barmhartigheid.

Als je je aanmeldt per mail of telefoon, krijg je van ons elke week een wandelmaatje. Laat je verrassen!
En geef je wensen aan ons door als je meer, minder of anders wilt.
Je kunt je uiteraard ook voor een eenmalige wandeling opgeven.
En wie weet…, heb jij met Pasen een volle stempelkaart…

Laten we samen op pad gaan! Doe mee!
Hartelijke pelgrimsgroet van Ronald, Berto en Coby
E-mail: wandelen@pknzutphen.nl