Bestellen: Huispaaskaarsen Bestellen: Huispaaskaarsen
Evenals voorgaande jaren kunt u ook dit jaar weer huispaaskaarsen bestellen. In verband met de coronamaatregelen en het ontbreken van de mogelijkheid tot deelname aan de zondagse diensten kan dit niet via de gebruikelijke weg, nl. de lijst met afbeeldingen in de hal van ‘De Wijngaard’ waarop u uw bestelling kunt invullen.

Dit jaar kunt u uw bestelling opgeven bij Willeke Schuurman, onze medewerkster van het kerkelijk bureau. Dit kan tot uiterlijk zondagmiddag 7 maart a.s., bij voorkeur via de mail info@pknzutphen.nl of als dit niet mogelijk is telefonisch op vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur (0575-514178).
Uw huispaaskaars kunt u ophalen op vrijdag 26 maart a.s., tussen 11.00 en 12.00 uur. Het verzoek is om uw kaars met gepast contant geld in een enveloppe te betalen.

De huispaaskaarsen zijn leverbaar in vier wasreliëfuitvoeringen:
  1. Beschermde aarde
  2. Zon, vissen en druiven
  3. Chi-Rho kruis
  4. Chi-Rho kruis met vredesduif
Afbeeldingen zie hieronder.
a.  b.

c.  d.

De prijs bedraagt € 21,-- voor de hoogte van 25 cm en 6 cm doorsnee; € 27,50 voor de hoogte van 30 cm en 8 cm doorsnee; € 34,25 voor de hoogte van 40 cm en 8 cm doorsnee; € 59,50 voor de hoogte van 60 cm en 8 cm doorsnee.

Er zijn dit jaar ook twee uitvoeringen verkrijgbaar met opdruk en wasreliëf:
  1. Emmaüsgangers
  2. Levensboom
Afbeeldingen:
a.  b.
De prijs bedraagt € 33,50 voor de hoogte van 30 cm en 8 cm doorsnee; € 40,25 voor de hoogte van 40 cm en 8 cm doorsnee; € 65,50 voor de hoogte van 60 cm en 8 cm doorsnee.

Namens de Werkgroep Vieren,
Coby Aartsen