Pelgrimswandeling zaterdag 3 oktober Pelgrimswandeling zaterdag 3 oktober

Pelgrimswandeling  9.00 uur in Loenen ‘Het goede leven’

We gaan de draad van het pelgrimeren weer voorzichtig oppakken. Deze keer vanuit Loenen. Ludo en Aly, vorig jaar verhuisd uit onze gemeente, zullen ons daar bij de Protestantse Kerk buiten verwelkomen met koffie en thee. Na ‘een kort woord voor de start’ van Ludo gaan we op pad, in stilte…..
We verzamelen om 9.00 uur bij de Protestantse Kerk in Loenen, Beekbergerweg 7.
We blijven buiten, maar er kan gebruik gemaakt worden van een toilet. De wandeling zal ongeveer 6-7 km zijn. Kosten  zoals altijd € 5,- per persoon. Dit zal worden geschonken aan de gastkerk. Graag gepast meenemen.
Pelgrimeer je mee? Weet je welkom!
Bartha Pluim en Coby Langeveld
Svp aanmelden bij cobylangeveld@xs4all.nl , tel 0648818447
Na aanmelding volgt nog de laatste info per mail.