FILMCAFE FILMCAFE

In het afgelopen seizoen hebt u drie keer een filmavond van het FILMCAFE kunnen bijwonen. Er waren vier avonden gepland maar de vierde avond, op 16 april, kan vanwege de coronacrisis geen doorgang vinden.  In september, bij leven en welzijn, maken we u graag weer het nieuwe programma bekend zodat u alvast  data kunt ‘inplannen’.

Het afgelopen seizoen ( najaar 2019-voorjaar 2020) was het eerste  en min of meer een proef. Natuurlijk nodigde de nieuw ingerichte kerkzaal van DE WIJNGAARD er toe uit om er ook voor films gebruik van te  maken én wilden we graag kijken of er onder ons een enthousiast ‘filmpubliek’ te  vinden is, want dat is  moeilijk in te schatten.
Zoiets kun je alleen ontdekken door een jaarprogramma te maken, u daarover te informeren en …af te wachten.

Inmiddels is gebleken dat we gemiddeld  rond de 50 bezoekers hadden en dat er veel waardering voor dit initiatief is. Het geheel (inclusief koffie/thee + een glas na de film) blijkt een gouden greep. We willen graag het kleine prijsje (5 euro p.p.) handhaven want ook dat is bijzonder gezien de hoge kwaliteit van de films en de sfeervolle ontvangst die we willen bieden.

Kortom, we melden ons graag weer, maken deze zomer een nieuw programma en hopen op uw komst, dit najaar.

En tegen iedereen bij wie het er nog niet van is gekomen om het FILMCAFÉ  te bezoeken, zeggen we: ‘U/jij bent méér dan welkom, op deze speciale avonden met diepgang, cultuur  en ontmoeting.’

Tot ziens in september!

Namens het team van het FILMCAFE, Alice Hilbers